Er zijn wijkbewoners die wel wat hulp kunnen gebruiken om het leven wat makkelijker te maken. Anderen hebben tijd beschikbaar en steken met plezier de handen uit de mouwen om te helpen. Stichting DoorDeWijks brengt deze wijkbewoners bij elkaar. Ook in Prins-Alexander en Kralingen-Crooswijk zijn er ‘doordewijkers’ actief als handige hulp in huis.

Kunt u, of iemand in uw naaste omgeving, wel wat hulp in- of om het huis gebruiken? U kunt nu via stichting DoorDeWijks in contact komen met een doordewijker, die de klus graag voor u oppakt. Het gaat dan om klusjes of huishoudelijk werk, maar ook wordt er begeleiding of gezelschap aangeboden of wordt er voor u gekookt. De oplossing is dichterbij dan u denkt.

De hulp van doordewijker komt van dichtbij, is flexibel inzetbaar en er zijn geen wachtlijsten. U bepaalt zelf wat voor werk er gedaan wordt, wanneer en voor hoe lang. De service is betaalbaar. Er geldt een vast uurtarief van € 10,50. Bovendien hebben alle doordewijkers een verklaring omtrent gedrag. Er zijn veel verschillende talenten beschikbaar. De keuze is aan u!

Wij stellen u graag voor aan de doordewijkers in uw wijk: Estrella (gezellige meid die lekker kookt), Beer (luistert goed en vertelt zelf graag over Rotterdam), Hugo (voor klusjes en chaufferen), Sophie (licht huishoudelijk), Nona (huishouden en massage), Lenneke (begeleiding en gezelschap), Pim (klusser en administratie), Marja (wandelen, tuinieren) en Sander (handen uit de mouwen).

Klant is blij met hulp van een doordewijker

Klant is blij met hulp van een doordewijker

Hun contactgegevens vindt u op www.doordewijks.nl. U kunt rechtstreeks met hen contact opnemen òf bellen met de coördinator van stichting DoorDeWijks op 06 10 86 72 25.

Wil jij ook doordewijker worden? Bezoek de website en meld je aan! Je kunt je eigen werk en uren plannen, je helpt wijkbewoners met een hulpvraag en het is een leuke bijverdienste.

doordewijks logo