V.l.n.r. Suzanne, Tonia en Cor

Update over kaaswinkel Alexanderhoeve in de Lusthofstraat

Op 1 februari is onze winkel Alexanderhoeve op het oude en vertrouwde adres Lusthofstraat 78 opgeleverd. Het fundamentsherstel is eindelijk achter de rug. De oplevering is ‘kaal’, dus alles moet weer worden opgebouwd. Er komt een nieuwe inventaris, een nieuwe koeling en het geheel wordt omgetoverd tot een nieuwe, moderne kaasspeciaalzaak, inclusief de glas-in-loodramen en natuurlijk het fraaie tegelplateau.

Echter, wij, Tonia en Cor, het ‘kaasstelletje’ in de Lusthofstraat, moeten u nog van iets anders op de hoogte brengen. Wij gaan na deze oplevering stoppen en zullen de winkel overdragen aan de nieuwe, jongere generatie.

V.l.n.r. Jorn en Jurgen

Top 10
Wij leggen u in het kort uit uit waarom wij tot deze beslissing gekomen zijn. De kaaswinkel runnen wij nu bijna 14 jaar en wij hebben dit altijd met veel liefde en passie gedaan en we doen dit nog. 14 jaar lang waren wij dag en nacht, met hart en ziel bezig met de winkel. 14 jaar lang topsport op zeer hoog niveau. Regelmatig behoorden we tot de beste kaaswinkels van Nederland, met als beste notering een plaats in de top 10. Dit alles hebben wij niet alleen bereikt, maar ook met ons personeel. Ook zij hebben onze droom van de kaaswinkel waargemaakt en de winkel gemaakt zoals deze nu is.

Genoeg
De steeds maar weer uitgestelde verhuizing, en de komst van COVID-19 hebben ertoe geleid dat wij de beslissing om te stoppen naar voren hebben gehaald. Wij hebben ruim 45 jaar gewerkt en dat vinden wij genoeg. Wij willen meer tijd samen doorbrengen en op een andere manier genieten. Tonia gaat helemaal stoppen en ik blijf de eerste maanden de nieuwe mensen begeleiden en hulp bieden waar nodig.

Ook Suzanne heeft besloten om te stoppen en ze gaat zich meer richten op haar andere werk. Zij werkt voor de Friese musea en krijgt meer opdrachten, ook buiten Friesland.

Kaasparadijs
De nieuwe winkel wordt omgetoverd tot een waar kaasparadijs met nog meer kazen en een nog groter assortiment. Het assortiment versgebrande noten zal worden uitgebreid, er komen Italiaanse koekjes, vruchtensappen en een toonbank met luxe bonbons. Ook wordt de digitale spaarpas geïntroduceerd. Met deze spaarpas kunt u sparen voor mooie cadeaus. Uw smaakpapillen komen in feeststemming als u de nieuwe winkel betreedt. De nieuwe winkel zal worden geleid door Jurgen van den Broek, met assistentie van Jorn Hermsen en t.z.t. van anderen.

Afscheid Wij willen graag afscheid nemen van onze trouwe klanten, maar wel als de coronaregels dat toelaten. Indien u zich aanmeldt via tocodegraaf@gmail.com, verneemt u van ons wanneer dat zal plaatsvinden.

Tonia en Cor de Graaf

Let op: In verband met de verhuizing is onze winkel gesloten van maandag 14 februari tot en met zaterdag 19 februari. Dinsdag 22 februari wordt de winkel op nummer 78 weer heropend.

Alexanderhoeve Lusthofstraat 53 (nog t/m zaterdag 12 feb!) 010-4124668 Rotterdam-Kralingen


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.