Dagelijks bestuurder van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk Paulette Verbist opende afgelopen woensdagmiddag samen met directeur Ernst-Jan Swarte, Fun Forest, het nieuwe klimpark in het Kralingse Bos.

Paulette kwam die eer toe, omdat zij het was die op het spoor kwam van Fun Forest en zo ging een Kralings-Crooswijkse delegatie in 2010 op bezoek in het al bestaande Fun Forest klimpark in het Amsterdamse Bos. Paulette liet zich woensdag de kans om te klimmen niet ontgaan. Ze moest daarvoor, zoals iedereen, eerst de gedegen instructie volgen. Het nieuwe klimpark bevindt zich in het Kralingse Bos, direct aan de Plas. De klimparken van Fun Forest staan bekend om de actieve, avontuurlijke en vooral leuke beleving van de natuur voor gezinnen, verenigingen en bedrijven.

Behalve het nieuwe klimpark in Rotterdam opende Fun Forest vorige maand nog een klimpark in Almere op stadslandgoed De Kemphaan – naast de al geruime tijd bestaande klimparken in Amsterdam en Venlo.

Fun Forest Kralingse bos

 

Klimpark Fun Forest, www.funforest.nl, Langepad 71, Kralingse Bos, Rotterdam- Kralingen.

De komende 3 jaar mogen alle leerlingen van de bovenbouw van de basisscholen in Kralingen-Crooswijk een keertje gratis, beloofde Ernst-Jan Swarte.