Alles moet weg!

Met de sluiting van Activiteitencentrum Zjaak en Wijkgebouw Het Peil komt er heel wat inventaris beschikbaar. Archiefkasten, bureaustoelen, bureaus, lampen, kapstokken, enz. enz. De nog aanwezige spullen mogen worden weggegeven aan wijkbewoners en organisaties in de wijk en/of deelgemeente.

Weggeefdagen
Het Peil: maandag 25-11-13 tussen 13.00-17.00 uur
Adres: Marinus Bolkplein 9, 3067 AK Rotterdam – Het Lage Land

Activiteitencentrum Zjaak: woensdag 27-11-13 tussen 13.00-17.00 uur
Adres: Maria Wesselingstraat 8, 3065 Ga Rotterdam – Prinsenland
U moet zelf voor vervoer van de spullen zorgen.

Geen handelaren!
Buurtwerk benadrukt dat handelaren niet in aanmerking komen om inventaris mee te nemen.

Locaties gaan dicht; Buurtwerk blijft!
Zowel Zjaak als Het Peil zijn vanaf maandag 2 december gesloten. Dat locaties sluiten, wil niet zeggen dat het welzijnswerk van Buurtwerk verdwijnt.
Meer dan ooit is het belangrijk om verbindingen tussen buurtbewoners te leggen. Door met elkaar en voor elkaar actief te blijven, vergroten we het levensplezier in buurten. Bewoners die even een steuntje in de rug nodig hebben, ondersteunen we. Samen met mensen die zich in willen zetten voor hun buurt, creëren we kansen en mogelijkheden. Kortom, Buurtwerk is en blijft er voor u!

Meer informatie?
Buurtwerkers zullen in de toekomst ‘mobiel’ werken en zo veel mogelijk in buurten aanwezig zijn. Ze zijn duidelijk herkenbaar aan de Buurtwerkkleding. Spreekt u ze gerust aan. Wilt u liever telefonisch contact: bel met de centrale balie van Buurtwerk op 010 455 37 99 dan brengen wij u in contact met de Buurtwerker van uw buurt. Ook voor meer informatie over de weggeefdagen kunt u bellen met de centrale balie.