Couturier Jos Exler, gevestigd in Historisch Delfshaven, presenteert haar Muzikale Art- Fashion Show op zondag 9 april.

Het Kasteel van Rhoon
Laat je betoveren door deze originele modeshow, met exclusieve creaties en bruidscouture, op een sprookjesachtige locatie: Het Kasteel van Rhoon, Dorpsdijk 63 in Rhoon.

Kleur en zijde
Jos Exler ontwerpt en creëert puur vanuit gevoel, met kleur en zijde. Een kleurrijke exclusieve modeshow met muzikale begeleiding van Salon Ensemble Dames Danzi, Lotte Bovi – opera, tango en ballet. Allen gekleed in creaties van Jos Exler. De hoeden zijn van Myra Design en de schoenen van Colori. Dit moet je ondergaan met al je zintuigen! Ook die van smaak en reuk bij de geserveerde wijn en amuses.

Entreekaarten
De Art-Fashion Show is op zondag 9 april, van 15.00 tot 17.00 uur. Ontvangst vanaf 14.30 uur. De toegangsprijs, inclusief drankje en amuse, bedraagt € 40,-. Entreekaarten kunnen worden besteld bij Jos Exler, e-mail info@josexler.nl of telefonisch 06-51620950.

De entreekaarten worden na ontvangst van betaling verzonden. Ook kaartverkoop via boekhandel ‘Het Witte Huys’ in Rhoon. Het Kasteel van Rhoon biedt een lunch arrangement aan, lunch en show.

Zie ook: www.josexler.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)