Rotterdam – Bij een overval op een supermarkt aan de Botersloot in Rotterdam op 26 april is een personeelslid door nog onbekende oorzaak gewond geraakt en voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend of de daders iets buit hebben gemaakt.

De overval vond tussen 09.00 en 09.30 uur plaats toen de winkel nog dicht was. Doordat op dat moment niet bekend was of de overvaller(s) nog in het pand aanwezig waren, werd een arrestatieteam opgroepen om het pand te doorzoeken. De directe wegen om het pand werden voor het verkeer afgesloten. De daders werden niet meer aangetroffen, wel maar wel een medewerkster die gewond aan haar arm bleek. Toen om 10.15 uur bleek dat er geen daders mee in de supermarkt aanwezig waren, kon de verkeersafzetting om het pand worden opgeheven. Het is niet bekend of de overvallers iets hebben buitgemaakt.

De overvallers waren twee mannen van ongeveer 1.70 meter lang. Ze droegen zwarte broeken, zwarte jassen (één met bontkraag) en zwarte integraalhelmen. Een van de mannen droeg een rugzak, de ander een zwart tasje.

Wie getuige van de overval is geweest of de mannen vóór of na de overval heeft gezien wordt gevraagd contact met de politie te leggen. U kunt bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Politie.nl | Afbeelding: Google Streetview