De politie heeft zaterdagmiddag een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een stoffelijk overschot van een vrouw in een woning op de Oudedijk.

Een Medisch Team kwam samen met de brandweer ter plaatse na een melding van een reanimatie, dit mocht niet meer baten.

Wat er precies is gebeurd in de woning aan de Oudedijk, is nog niet duidelijk. Er is niemand aangehouden, maar de politie is op zoek naar een verdachte.
Het ANP meldt dat de politie op zoek is naar een man. Waarom is niet bekend.

Update: De politie wachtte uren voordat ze de woning binnenging. Uiteindelijk werd dit gedaan door een arrestatieteam. Het team ging de woning via de achterkant naar binnen. Mogelijk dacht de politie dat de dader nog in de woning was. Maar volgens de eerste berichten is er niemand aangehouden.

Update: De vrouw is met geweld om het leven gebracht. Haar identiteit staat nog niet vast, maar vermoedelijk was ze de bewoonster van het pand. De forensische opsporing is nog altijd met sporenonderzoek bezig. De politie is op zoek naar een man, maar het is niet duidelijk is wat zijn relatie met de vrouw is.

Update 11-01-2015: Zoektocht naar verdachte in volle gang

Heeft u informatie die voor dit onderzoek van belang kan zijn, vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Of als u liever anoniem wilt blijven via M. 0800-7000.

Meer foto’s hier

Update RTV Rijnmond
In een woning aan de Oudedijk in Rotterdam-Kralingen is zaterdag een dode vrouw gevonden. De politie denkt dat ze door een misdrijf om het leven is gekomen. Een arrestatieteam heeft de woning doorzocht.

Volgens de politie vertelden omstanders tegen agenten dat er wat gaande was in het huis. Van buiten was het lichaam van de vrouw te zien. Volgens ooggetuigen lag ze op de trap.

De politie wachtte uren voordat ze de woning binnenging. Uiteindelijk werd dit gedaan door een arrestatieteam. Het team ging de woning via de achterkant naar binnen.


De politie dacht dat de dader mogelijk nog in de woning was. Maar er was uiteindelijk niemand binnen.

In de woning wordt sporenonderzoek gedaan. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk.