Zondagmiddag 19 maart zat de Paleiszaal in De Esch goed vol voor Gran Orquesta Tipica OTRA, het tango-orkest van het Rotterdams Conservatorium (Codarts) o.l.v. Leo Vervelde. De inbreng van de Argentijnse zanger Omar Mollo was overweldigend. Hij vertolkte op meeslepende wijze het Zuid-Amerikaanse levensgevoel. De zondagmiddag-concerten in de Paleiszaal in De Esch worden georganiseerd door Buurtcollectief De Esch / Leo van Duijvendijk.

Omar Mollo
Omar Mollo is een beroemde zanger in Argentinië, waar hem tot tweemaal toe de prestigieuze Premio Gardel werd toegekend. Afgelopen jaar ontving hij tevens een nominatie voor een Grammy voor zijn laatste cd getiteld Tangamente. Zie: facebook.com/omarmollo.oficial

Mathilde Santing
Op zondag 14 mei zal Mathilde Santing (mathildesanting.com) optreden in de Paleiszaal, Rijnwaterstraat 11, Rotterdam (Kralingen) – De Esch, vanaf 14.30 uur. Zij zingt songs van Joni Mitchell (www.jonimitchell.com). Kaarten à 10,- kunnen worden gereserveerd met het contactformulier op www.deeschdwl.nl. Welkom in de Paleiszaal, ‘akoestisch volmaakt’, aldus organisator Leo van Duijvendijk.

Bekijk hier de fotoreportage

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]