Mijn naam is Bo van Hagen (19 jaar) en op zondag 27 november 2016 organiseer ik de Suikerrun Rotterdam. Dit is een kleinschalig hardloopevenement met als doel: geld ophalen voor de Stichting JDRF. Deze organisatie financiert baanbrekend onderzoek naar mogelijke geneeswijzen van Diabetes type 1. Ik ga dan twee keer om de Kralingse plas heen rennen om geld op te halen voor Stichting JDRF. Doe je mee?

Een jaar geleden liep ik daarom samen met JDRF de Dam tot Dam Wandeltocht en omdat ik het een fijne manier vond om bij te kunnen dragen aan een mogelijke genezing van mijzelf en zoveel anderen, besloot ik dit jaar weer een actie te doen. Een jaar geleden haalde ik €430 op! Mijn persoonlijke pagina van toen kun je vinden via deze link: https://www.teamjdrf.nl/actie/bo-van-hagen-2

Het doel voor dit jaar? €500!

 

Dit geldbedrag wil ik gaan ophalen door een hardloopevenement te organiseren met twee verschillende afstanden:

-5 km (1 rondje om de Kralingse plas)
-10 km (2 rondjes om de Kralingse plas)

Liever meelopen/-fietsen/-skateboarden/-skaten/-steppen? Ook dat mag!

Doe mee of doneer
Meedoen kan door €10,- of meer te doneren aan JDRF op mijn persoonlijke pagina. Stuur vervolgens even een mailtje naar bovanhagen@hotmail.com, waarin je vermeldt dat je wilt deelnemen aan de Suikerrun en welke afstand je graag zou willen rennen. Ik neem dan contact met je op voor aanvullende informatie zoals de exacte startlocatie en tijd waarop we verzamelen.

Lees meer over de actie op https://www.teamjdrf.nl/actie/suikerrun

bo02