Mooi Weer & Zo is een initiatief van broer & zus Philippe & Eva Lemaire Samen met andere jonge net afgestudeerde acteurs & regisseurs en gesteund door gerenommeerde mensen uit het vak produceren en spelen we voorstellingen en theatrale films. Daarbij verzorgt Mooi Weer & Zo trainingen en workshops om jong en oud creatief te ontwikkelen.

– De lat moet hoog, de drempel laag. –

Hoofdzaak is dat wij van mening zijn dat de toneelkunst een grotere betekenis zou moeten en kunnen hebben voor onze huidige maatschappij. Deze overtuiging vormt de basis van al ons werk. Dus hoge kwaliteit maar toegankelijk , samen met en voor de mensen van onze stad: Rotterdam.

Gedurende de koude maanden Januari en Februari organiseren wij nu voor het eerst het festival:
TWEE MAANDEN .  Beregoed theater samen met een overheerlijke maaltijd. Dit alles in onze ruimte aan de Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam, welke plek bied aan zo’n dertig bezoekers. De acteur schept uw maaltijd op terwijl de regisseur u een kop thee aanbied.  Wij hopen dat u kennis met ons wilt komt maken gedurende deze weken, en we op deze manier samen met publiek bouwen aan een bijzondere en vooral gezellige plek in de stad.

met een overheerlijke daghap voor € 12,50

Ons werk is afwisselend, verrassend en behapbaar. Een uiterst consequent doorgevoerd concept ligt aan de basis van een wonderlijk universum waar je als publiek in kunt verdwijnen. Weg van het realistisch naturalisme, we willen buiten de lijnen, nieuw, jong, gedurfd en vooral samen.

Reserveren via www.mooiweerenzo.com, betaal aan de deur ( u kunt bij ons nog niet pinnen ).

MooiWeerEnZo