NOCKralingen en Plus de Esch slaan de handen ineen: 1 en 2 juni was het complex van NOCKralingen aan het toepad het toneel van sportiviteit. Zaterdag werd het 2e internationale autistentoernooi gehouden met teams uit België en zondag werd het Plus 7 tegen 7 toernooi gespeeld. De weergoden waren in een sportieve bui want het zonnetje scheen uitbundig.

De kinderen hebben zich kostelijk vermaakt. Naast de uitzonderlijke sportieve prestaties, kon men zich tegoed doen aan allerlei lekkernijen. Plus de Esch had een suikerspinapparaat ter beschikking gesteld en de lunch geheel verzorgd. Plus de Esch heeft de samenwerking met NOCKralingen gezocht omdat sportiviteit hoog in het vaandel staat bij de Plus , aldus Rien Waardenburg (eigenaar Plus de Esch). Tijdens de nationale sportkamp van 22-7-2013  tot en met 26-7-2013 is Plus ook partner van NOCKralingen. Ook dan zal de lunch volledig verzorgd worden door de Plus.

NOCKralingen is zich aan het voorbereiden op het voetbalseizoen 2013-2014. U kunt zich nog inschrijven. Bij NOCKralingen staat gezelligheid, sportiviteit alsmede respect voor sport boven aan de lijst. In het nieuwe seizoen beginnen we met peutervoetbal en gaan we verder met de jeugd- en autisten- en seniorenteams

www.nockralingen.nl

AUTIVOETB