De Groene Passage bestaat 20 jaar en viert dat met 4 Open Zondagen voor álle Rotterdammers en niet-Rotterdammers!

Op 26 maart is de aftrap met ZONDAG #1 IN EN OM HET HUIS waarbij het plein voor de Groene Passage omgetoverd zal worden tot een waar festival terrein! Festivalbezoekers kunnen gratis deelnemen aan de workshops pickelen, fermenteren of  worst maken, inlopen bij de film Bodemboeren en de one-man-show houtbewerken,  inspirerende presentaties, films en lezingen volgen van o.a. Stichting grondbeheer en Natuurmonumenten. Veel informatie wordt gegeven over moestuinieren en composteren, ook kan aangesloten worden bij een rondleiding achter de schermen en kunnen bezoekers ‘home-made’ compost scheppen om mee naar huis te nemen. Moestuinierders worden uitgenodigd om hun eigen gekweekte biologische zaden mee te nemen om te ruilen met anderen groenliefhebbers.

Het plein voor de Groene Passage wordt gevuld met marktkramen met handige tuintools, vogelhuisjes, groene taarten en fruitbloemen, bloempotten, paddenstoelen, eetbare bloemen en voor de uitwendige mens wordt de skinfoodbus geparkeerd op het festival.

Verder maakt Spirit échte Indiase klassiekers om heerlijk van te genieten op het terras, waar studenten van Codarts zorgen voor gezellige muziek. De winkels openen hun deuren deze zondag met 20% korting op een groot aantal producten én verrassen met proeverijen van huisgemaakt lekkers.

Kortom, een dag vol inspiratie en gezelligheid, het wordt goed toeven komende OPEN ZONDAG #1 bij de Groene Passage!

De Festivalmarkt op 26 maart is van 12.00-18.00 uur
Restaurant Spirit is geopend van 10.00 – 23.00 uur
De toegang is gratis.

Mariniersweg 1-33
3011 NB Rotterdam
www.degroenepassage.nl
https://www.facebook.com/events