Rotterdam – De politie onderzoekt een aanrijding op de Noordsingel waar donderdagmiddag een vader en zijn kindje gewond raakten.

De vader fietste met een baby en zijn 9-jarige zoontje, die achter hem op een fietsje reed, op de Noordsingel. Hij reed op het fietspad uit de richting van de Teilingerstraat in de richting van de Noordsingel/Burg. Roosstraat. Een automobilist reed ook op de Noordsingel komende uit de richting van de Heer Bokelweg rijdend in de richting van de Bergweg. De fietser was de rijbaan van de Noordsingel overgestoken en stond stil om zijn zoontje te helpen met oversteken. Hij werd aangereden door de automobilist en hij en de baby raakten daarbij lichtgewond. Zij zijn overgebracht naar een ziekenhuis.

De automobilist stapte uit en ging er vandoor. Kort nadat hij verdwenen was kwam de eigenaar van de auto aanlopen. Omdat er onduidelijkheid is over wie de auto bestuurde op het moment van de aanrijding, roept de politie getuigen op zich te melden.

Getuigen gezocht
Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u andere informatie die de politie in dit onderzoek kan helpen, neemt u dan contact op met de politie via onderstaand tipformulier, via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, via nummer 0800-7000.

Meer informatie: Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]