Zondag 16 mei, vanaf 14 uur

Het zijn eenzame tijden voor senioren. Hoog tijd voor iets leuks! Daarom organiseert Charlotte Koenen voor haar examenstage Evenementenorganisatie aan het ROC Mondriaan een puzzeltocht in het Rotterdamse Prinsenpark. Voor scootmobiel, rollator of geheel op eigen kracht.

Gratis, gezellig en met koffie en een appelflap toe. Deelname is gratis, maar aanmelden is gewenst. Bel 06-8308 0130 om een starttijd te reserveren.

Gratis koffie met appelflap
Op zondag 16 mei om 14.00 uur gaat het gebeuren. Iedereen die wil, mag gratis meedoen. Lopend, achter de rollator of met een scootmobiel. Er is een route uitgezet met vijf leuke spellen, en koffie met een appelflap op het terras van de Prinsenhof als besluit. Na het ophalen van een hesje met rugnummer op de parkeerplaats van de Prinsenhof, kunnen mensen in tweetallen of alleen volledig corona-proof de goed bewegwijzerde en vrolijk versierde tocht starten.

Veilig en gezellig
Veiligheid staat voorop voor de organisatie. Charlotte Koenen: “Mensen starten in tweetallen, zodat er voldoende afstand kan worden gehouden. We hebben goede wegwijzers, dus verdwalen kan niet. Ook rijdt een bezemwagen mee en is er EHBO aanwezig. Zo kan iedereen zorgeloos genieten.” Koenen hoopt op 50 tot 75 deelnemers.

Brede samenwerking in de wijk
De puzzeltocht wordt financieel mogelijk gemaakt door de Gebiedscommissie Prins Alexander. Ook Ontmoetingscentrum Prinsenhof, Lelie zorggroep en DiëtistenCoalitie 010 doen mee. De cliënten van Pameijer maken de slingers, hoogwerker-verhuurder Mateco stelt rijplaten beschikbaar voor de veilige toegang tot het terras en Marbo zorgt voor de vrolijke spellen.

Reserveer gratis een starttijd
Vertrekpunt is de parkeerplaats van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, Bramanteplein 2. Deelname is gratis, maar aanmelden is gewenst. Bel: 06-8308 0130


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.