De verbouwing en renovatie van Huis van de wijk de Nieuw Branding in Crooswijk heeft opnieuw vertraging ondervonden. De aanbestedingsprocedure voor een aannemer die de verbouwing gaat uitvoeren zal niet, zoals verwacht, eind november bekend zijn, maar eerst begin februari 2017.

Hiermee zal ook de renovatie en verbouwing van de Nieuwe Branding met drie maanden worden vertraagd. De gemeente Rotterdam verwacht dat de renovatie nog voor de zomer van 2017 kan worden afgerond.

003852-9567495-628

Gevolgen
DOCK kiest voor het zo veel mogelijk open houden van de Nieuwe Branding, zodat activiteiten tot aan de start van de werkzaamheden kunnen doorgaan. Voor de periode tijdens de verbouwing wordt een ‘verbouwingsrooster’ opgesteld. Welke activiteiten tijdens de verbouwing kunnen doorgaan, zal nog voorafgaand aan de start van de verbouwing bekend gemaakt worden.

Gevolg van de nieuwe vertraging is wel dat de dat de geplande bijdragen aan de verbouwing door middel van zelfwerkzaamheid van vrijwilligers en leerlingen van opleidingen niet in december kunnen gebeuren. Ook hiervoor wordt een nieuw rooster opgesteld.

logo-dock-LR