Anne, Mo, Rachida, Stanley en nog honderden anderen vonden hun weg via Doc.Shop. Al meer dan 13 jaar kunnen jongeren in Prins Alexander met al hun vragen daar terecht. Niet gek dat het voor veel van hen een bijzondere plek is of is geweest.

Geen vraag te gek?
Seksualiteit, drugs, opleidingen, huisvesting, rechten, uitkeringen of vragen over welk onderwerp dan ook. Doc.shop helpt je om je eigen weg te vinden. Maar ze zijn er ook voor gewoon even een praatje als je je alleen voelt of iets kwijt wilt.

Alles kan!
Doc.shop zat in de Romeynshof maar is tegenwoordig te vinden in Youngsters in Zevenkamp. Een vanzelfsprekende verhuizing want Youngsters is DE nieuwe plek voor jongeren in Prins Alexander. Een fantastisch gebouw waar kansen voor jongeren liggen op elk gebied. Van multi- & social media tot ondernemen, kunst, dans, theater, koken, DJ skills, sing & songwriting, enz. enz.. In Youngsters word je uitgedaagd om je talent te gebruiken of te ontdekken!
Het gebouw, de ruimtes én de jongerenwerkers staan tot de beschikking voor iedereen die iets wil ondernemen. Op welk gebied dan ook!

Jongeren van toen en nu
Hoe leuk is het om elkaar weer te ontmoeten en de verhalen van jongeren te horen die hun weg inmiddels gevonden hebben? Jongeren van nu krijgen tips & tricks van jongeren van toen. Dus, kom naar de supergezellige reünie en doe er je voordeel mee!

  •  Programma reünie
  • DJ Fenster
  • Hapjes & drankjes & een diner voor alle aanwezigen
  • Foto’s en verhalen van toen en nu
  • Rondleiding door Youngsters

Zorg dat je erbij bent!
Donderdag 23 oktober as. van 18.00-20.00 uur, Youngsters, Ambachtsplein 141,3068 GV te Rotterdam. Voor info: t. 010 890 25 80 of doc.shop@buurtwerk.nl

Doc.shop is onderdeel van Buurtwerk. Voor meer info over Buurtwerk: www.buurtwerk.nl