Schumann en Fado in Kralingen: tussen romantiek en heimwee. Het komt niet zo vaak voor in ons land, dat in een concert fadomuziek naast de muziek van Schumann en Rachmaninff te horen is. Voor de klassiek geschoolde Portugese sopraan Ines Soares is het echter niet ongebruikelijk.

Ze wordt begeleidt door Henk van Twillert en Tjako van Schie. Henk van Twillert is de meest veelzijdige saxofonist van ons land. Na een periode als docent aan het conservatorium van Amsterdam verbleef hij jarenlang in New York. De liefde bracht hem uiteindelijk in Porto, waar hij als docent aan het conservatorium werkzaam is. Al vele jaren is de pianist Tjako van Schie zijn vaste begeleider.

Stichting Muzikc organiseert op 30 januari een concert met deze veelzijdige musici in Centrum Pro Rege, Oudedijk 113 in Rotterdam Kralingen. Het concert begint om 20:00 uur en na afloop is er een gezellige nazit.

Kaarten zijn te koop via de website www.muzikc.nl en bij Boekhandel Amesz, Voorschoterlaan, Berlioz, Kortekade 14 en Bladmuziek van der Heijde bij Donner aan de Coolsingel.

Henk_van_Twillert_Foto_By-Gerda

Meld u aan voor onze nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]