In de maand mei zal Beatrijs Dikker werken aan haar solotentoonstelling ‘It Might Well Be a Real Thing’ in De Witte Slagerij. Het project is geïnspireerd op een verschijnsel dat zich manifesteert via youtube: Autonomous Sensory Meridian Response (ASMR); een zeer aangenaam tintelend gevoel op de kruin van het hoofd dat zich over het hele lichaam kan verspreiden, in respons op visuele, auditieve en/ cognitieve stimuli.

Het verschijnsel is nooit wetenschappelijk aangetoond maar het zou wel eens iets echts kunnen zijn, zo reageert de wetenschappelijke wereld. De tentoonstelling wordt samengesteld uit fragmenten van bestaande youtube-video’s en eigen werk.

Vergeet al je zorgen en laat je bedwelmen in een virtueel landschap van tastbaarheid…

dikker01

Zo 4 mei 15:00 – 20:00 (opening / introductie)
Zo 11 mei 12:00 – 18:00
Za 24/ Zo 25 mei 12:00 – 20:00 (uiteindelijke presentatie)
(Zo 18 mei Gesloten)

Beatrijs Dikker studeerde in 2012 af aan de kunstacademie in Arnhem. Daarna heeft ze zich in Rotterdam gevestigd. Haar werk beweegt zich tussen video-, teken-, installatie- en performance kunst. Naast haar kunstenaarschap houd ze zich bezig met het organiseren en cureren van tentoonstellingen en richtte ze in 2013 de Stichting Wo Meine Sonne Scheint op, die kunstenaars ondersteunt bij het maken en tonen van werk.

dikker02

Voor meer informatie: www.beatrijsdikker.com