De winkel van Stichting BONT – de BONTe Bende gaat een aantal producten verkopen die gemaakt zijn door cliënten van Ipse de Bruggen. De BONTe Bende biedt deze producten aan in hun winkel. Een mooie samenwerking van twee zorgorganisaties die allebei werken met mensen met een verstandelijke beperking.

De makers staan centraal, dat is voor beide organisaties een belangrijk uitgangspunt waarbij uitgegaan wordt van de kracht van de individu. Tijdens verschillende vormen van dagbesteding maken zij producten die zij aanbieden in winkels en hun eigen webshop. Het bijzondere assortiment van beide organisaties is rijk aan verschillende producten en verhalen. Ieder product kent zijn eigen verhaal en is gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De producten die aangeboden worden via Stichting BONT zijn onder andere een rustiek vogelhuisje, fruitkistje en krijtkistje. Deze producten zijn ook te koop via de webshop van Ipse de Bruggen www.ipsedebruggen.nl/webshop. Een aantal cliënten van Ipse de Bruggen heeft een werkbezoek afgelegd aan de winkel van Stichting BONT in Rotterdam – de BONTe Bende, om eens te zien hoe zij daar aan het werk zijn. Op deze manier wisselen zij ervaringen met elkaar uit en kunnen zij van elkaar leren. Met deze mooie samenwerking hopen wij nog meer mensen blij te kunnen maken met deze ‘cadeaus met een verhaal’.

Stichting BONT, Frits Ruysstraat 18d-20a, Rotterdam (Kralingen)  –  www.stichtingbont.nl

Ipse de Bruggen is een veelzijdige organisatie in Zuid-Holland die zorg, ondersteuning, behandeling en begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Met als doel hen te ondersteunen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. www.ipsedebruggen.nl

(ingezonden mededeling Stichting BONT  –  Ipse de Bruggen)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.