Elke mond is uniek, de kleur, vorm, grootte en stand van de tanden, maar ook bijvoorbeeld de kaakopbouw, gezondheid van tandvlees zijn van belang bij het vervaardigen van een kunstgebit. Door persoonlijke aandacht en goed te luisteren naar uw wensen komen we samen tot het optimale resultaat. Wij maken alle protheses zelf in eigen laboratoria en staan garant voor de kwaliteit. Is er iets, zijn er vragen, wij staan voor u klaar.

Ons team maakt de prothese zodat hij precies bij u past qua pasvorm (zeer belangrijk, hier gaat het vaak mis) en esthetiek. Door jarenlange ervaring kunnen wij u snel en vakkundig helpen. We maken alle protheses in ons eigen laboratorium. Als u wilt kan u komen kijken hoe dit gedaan wordt.

Wij doen meer en willen alleen klanten die voor 100% tevreden zijn!

Specialisme en persoonlijke aandacht
Ergernis, irritatie? Loszittende kunstgebitten kunnen pijn, ongemak en vervelende situaties veroorzaken. Het gevolg is dat u niet goed kunt kauwen, waardoor u misschien niet meer alles eet wat u lekker vindt. Dat is vandaag de dag niet meer nodig! Wij kunnen u helpen, voor de prijs hoeft u het niet te laten. Maak een afspraak of kom eens langs voor gratis advies en deskundige voorlichting.

www.tppsophia.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)