Tijdens de opleiding tot allround kapster aan de Nederlandse Kappers Akademie te Rotterdam kwam Nelleke Groen terecht als stagiaire bij Réflexe Hairstyling bij de Oude Haven. Maar ze ging eerst in een andere Rotterdamse kapsalon werken nadat zij haar opleiding succesvol had afgerond.

Na een jaar werd Nelleke gebeld door haar eerdere stagebegeleidster van Réflexe Hairstyling of zij het leuk zou vinden om daar weer te komen werken. Dat aanbod sloeg zij niet af. Na een paar maanden deed de mogelijkheid zich voor de salon over te nemen. Dat sprak haar heel erg aan. Het is namelijk een mooie salon op een mooie plek bij de Oude Haven in Rotterdam.

Door haar goede opleiding en frisse blik op de haarmode van nu en de opgedane ervaring, voelde ze dat dit een mooie kans was om voor zichzelf te beginnen. De kapsalon ligt immers mooi centraal bij de Oude Haven en is op loopafstand van het centrum. Dat is ideaal en zeker in de zomer als de terrasjes lekker vol zitten, is het er altijd erg gezellig. Ook is er de mogelijkheid om in de lunchpauze geknipt te worden en tegelijk of erna een heerlijk vers gemaakt broodje te eten van Nielson Pain Du Villa die zich direct tegenover de kapsalon bevindt.

Nelleke heeft gekozen voor drie verschillende, bekende haarverzorgingsproducten, zodat er voor ieder wat wils is. Ze werkt met L’Oréal, Agadir en Trevor Sorbie. Door steeds cursussen te volgen blijft ze op niveau en ook alle laatste haarmode trends heeft ze in de vingers.

Réflexe Hairstyling Nelleke Groen

15% korting
Je kan bij Nelleke terecht voor alle behandelingen en ze heeft voor alle klanten die voor het eerst in haar salon hun haar komen laten doen een welkomstactie van 15% korting op alle behandelingen. Voor studenten is er altijd een vaste korting. Kijk hiervoor op www.studentenpas.nl. In de toekomst zullen er nog meer acties volgen, kijk hiervoor op Facebook, www.facebook.com/reflexehair

Nelleke Groen: “ik vind het belangrijk dat mensen zich thuis voelen en op hun gemak zijn en dat ze met een tevreden gevoel de deur uitgaan”.

Réflexe Hairstyling logo

 

 

 

Spaansepoort 46
(Oude Haven)
Rotterdam-Centrum
Nelleke Groen, 010-4333605
nellekegroen@hotmail.com
Geopend: ma. gesloten, di., wo. en vr. 09.00-17.30 uur, do. 10.00-21.00 uur, za. 09.00-16.00 uur