Aanstaande vrijdag staat een heuse topper op het programma in Stadion Woudestein. Zowel Excelsior Rotterdam als tegenstander ADO Den Haag hebben na twee duels de volle zes punten behaald. Het belooft daarom een mooie wedstrijd te worden vrijdag. De aftrap is om 20.00 uur en uiteraard wil jij daar bij zijn!

Na de 2-0 overwinning op FC Groningen was Excelsior Rotterdam afgelopen zaterdag een uurtje koploper van de Eredivisie. Hoewel iedereen beseft dat dit nog niets zegt, mogen we best genieten van de zes punten uit de eerste twee wedstrijden. ,,Maar we raken niet in de war”, benadrukte trainer Mitchell van der Gaag. Hij had historie geschreven met zijn ploeg, zo werd hem na afloop van de wedstrijd tijdens het rondje langs de pers meerdere keren voorgehouden. ,,Dat is leuk”, lachte de hoofdtrainer van Excelsior Rotterdam. ,,Daar kunnen we mee vooruit. Twee weken terug zag het er allemaal heel anders uit. Het zegt niets, het gaat erom waar je aan het eind van de rit staat. Maar het is lekker om deze punten te hebben.”

Losse tickets
Omdat ADO Den Haag ook twee keer won, staat vrijdag een heuse topper op het programma. Die wil je dus niet missen! Losse tickets voor deze wedstrijd zijn te koop via www.excelsiortickets.nl of zonder clubkaart via de administratie van Excelsior Rotterdam. Er zijn tickets te koop voor de Rob Albers en Robin van Persie tribune.

Seizoenkaart
Uiteraard kun je ook nog een seizoenkaart aanschaffen, die recht geeft op toegang tot alle thuiswedstrijden in dit eredivisieseizoen. Wil jij een seizoenkaart kopen? Dit kan via www.excelsiortickets.nl of via de administratie. Als je dat deze week doet, ligt de kaart vrijdag voor je klaar zodat je meteen aanwezig kunt zijn bij de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

Excelsior viert de late 2-0 van Kevin Vermeulen. Foto: Jan den Breejen

Excelsior viert de late 2-0 van Kevin Vermeulen. Foto: Jan den Breejen

Eten in supportershome
Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag kun je vrijdagavond in het supportershome eten. Op het menu staan spareribs met patat en salade. Kosten 11,50 euro per persoon, inclusief 1 drankje. Tevens wordt 1 euro per verkochte maaltijd geschonken aan de supportersvereniging ten behoeve van sfeeracties in het stadion. Aanmelden voor de supportersmaaltijd kan via info@excelsiorhospitality.nl.

Excelsior logoWebsite: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]