Wij streven ernaar dat u zich kunt ontspannen en welkom voelt in onze gezellige receptie. Uw welbevinden heeft prioriteit en we doen ons best om uw tandartsbezoek tot een leuke ervaring te maken. Als u soms even moet wachten, kunt u een glaasje water of een espresso nemen en tv kijken. Onze receptioniste verschaft u graag de internettoegangs-code of een tablet als u uw E-mail wilt checken of wilt surfen op het web. Laat het ons weten als u speciale wensen hebt of nerveus bent over tandartsbezoek.

Eerste bezoek
Wij hopen dat u ons toestaat dat tijdens het eerste bezoek uw medische en tandheelkundige geschiedenis wordt doorgenomen. Thuis kunt u het betreffende formulier al downloaden en afdrukken. Dan neemt u dat mee wanneer u ons bezoekt. We verzekeren u dat alle door u verstrekte gegevens strikt vertrouwelijk blijven.

De tandarts van TSCB zal uw zorgen en verwachtingen ter harte nemen en de conditie van uw gebit beoordelen. Meestal zullen klinische foto’s en een aantal röntgenfoto’s worden gemaakt. In het geval van complexe zaken, zoals behandelingen voor de reconstructie van de beet, orthodontie, implantaten, verstandskiezen en tandvlees problemen, is echter een volledige (panoramische) scan van de mond nodig. Zodra de TSCB tandarts klaar is met de onderzoeken worden alle foto’s en röntgenfoto’s met u besproken aan de hand van 2 digitale beeldschermen.

Gratis consult
Als u denkt dat een uitgebreide, specialistische behandeling nodig is krijgt u een 15 minuten durend gratis consult. De TSCB tandarts vertelt u alles wat nodig is om uw mondgezondheid te verbeteren.

Indien u vervolgens behandeld wenst te worden, zal een volledig onderzoek van de mond worden uitgevoerd, met inbegrip van röntgenfoto’s etc. Het resultaat daarvan zal met u worden besproken en vervolgens zal een behandelplan, met raming van de kosten, worden opgesteld. Zodra al uw vragen zijn beanwoord, kunt u een beslissing nemen of en wanneer en hoe verdere stappen worden ondernomen. Alle behandelingen zullen worden uitgevoerd door of onder toezicht van Dr. Nic Kamosi.

TSCB
Tandarts Nic Kamosi en zijn assistente Radha Nageswar.

Nerveuze patiënten
Veel mensen zijn bang voor tandheelkundige ingrepen. In de tandheelkundige praktijk van TSCB bieden wij de steun van een zorgzaam en sympathiek klinisch team in een ontspannen, vriendelijke en gastvrije omgeving. Wij zijn in staat om u tandheelkundige hulp te bieden waarbij u minimaal last hebt van angstgevoelens. Indien u ’s rustig wilt praten over uw angst voor de tandarts bent welkom. Wij leggen u dan uit hoe wij te werk gaan – met een kopje koffie erbij!

Preventie en voorlichting
We hebben een comfortabele wachtkamer, met brochures, informatie, online access en CD’s – om u te informeren over de verschillende behandelingsmogelijkheden en procedures. Gedurende de behandeling zijn wij te allen tijde bereid om antwoord te geven op eventueel gerezen vragen. Als u meer informatie wilt kunt u mailen naar: info@tandartscosmetic.nl

Nic Kamosi
Tandarts Nic Kamosi behaalde zijn mastertitels in de paradontologie en de implantologie in Engeland. Voorts bekwaamde hij zich daar in vaste en uitneembare prothetiek en in de facial (gezichts) esthetische geneeskunde. Hij volgt steeds weer trainingsprogramma’s om bij te blijven in zijn vak en heeft inmiddels 19 jaar klinische ervaring.

U wilt toch een gezonde mond en een mooie glimlach? Dan bent u aan het goede adres bij:

TSCB-logo

Tandarts & Specialisten
Centrum Blaak (TSCB)