Laura van Tekenpraktijk Turkoois en Hélène van Helene Peters Illustraties gaan een verrukkelijke high-tea (zoet en hartig) voor jou verzorgen! Na een kleine appetizer krijg je uitleg over het tekenen van het Valentijnshart en ga je aan de slag met patronen en vormen. Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen van Zendala tekenen (tangelen in ronde vormen).

Je gaat naar huis met een prachtig hart gemaakt met zwarte fineliner en kleurpotlood. Zendala tekenen geeft al snel mooie resultaten, het is rustgevend maar vooral ook heerlijk om te doen!
Dus kom gezellig meedoen, maak een prachtig hart voor je liefste en geniet daarna zelf van een heerlijke high-tea!

De prijs is € 45,- per persoon en is inclusief high-tea, alle materialen en een lijstje voor jouw getekende hart.

Valentijnshart tekenen met overheerlijke high-tea!
Zaterdag 11 februari a.s.
13.30 tot 17.00 uur
Rusthoflaan 54a, Rotterdam

Schrijf je nu in!
Dat kan via email: info@helene-illustraties.nl o.v.v. workshop Valentijnshart 11 februari.

Bij Tekenpraktijk Turkoois kun je terecht voor holistische tekenlessen of leuke, creatieve workshops en kinderfeestjes. Waar het bij de workshops vooral gaat om techniek en plezier, daar gaan we bij de tekenlessen wat meer “de diepte in”. De workshops kunnen worden gegeven voor zowel kleine als grote groepen. Geschikt voor Vriendinnen dagen, Vrijgezellenfeestjes,  voor Bedrijven etc. Thema’s kunnen in overleg worden aangepast.

Ook lessen op scholen en in buurthuizen behoren tot de mogelijkheden, evenals cursussen en workshops op maat. Een aantal ideeën: energetische tekenlessen, collages, lessen voor pubers, geometrie, sprookjes en workshops Hundertwasser. Kijk voor het actuele aanbod, evenals prijzen, op de website www.tekenpraktijkturkoois.com.

Hélène van Hélène Peters Illustraties is werkzaam als illustrator. Verder geeft zij diverse tekenworkshops en -cursussen zoals Handlettering, Recept Tekenen, Ecoline, Kruiden Tekenen en een Mini-Tekencursus van 4 lessen op verschillende locaties in Rotterdam (bij Tekenpraktijk Turkoois, aan de Beatrijsstraat 70c en bij Rotterdamse Munt). Verder kun je bij haar terecht voor groepsworkshops zoals bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes of vriendinnenuitjes. Meer informatie is te vinden op www.helene-illustraties.nl