Het team van We say cheese, van links naar rechts: Marco, Cassandra, Joost en Dennis.

Kaasfondue kan je doen en maken met eigenlijk alle soorten kaas. ‘Normaal’ is de basis kaasfondue, gemaakt met witte wijn, Emmentaler en Gruyère en voeg je naar eigen smaak knoflook en peper toe. Het is handig om Maizena bij de hand te hebben als verdikkingsmiddel om een snelle binding in je kaasfondue te maken. In onze winkels geven we je graag advies in meer smaak mogelijkheden. Bijvoorbeeld de boerenkaasfondue, de pittige kaasfondue of de romigste kaasfondue. Tevens zijn er ook simpele kaasfondues beschikbaar, bijvoorbeeld die je kunt verwarmen in de oven. Mont d’Or is hiervan de bekendste.

Maandag 26 september zijn beide winkels om 15.00 uur dichtgegaan. Dit om met het hele team de Foodbeurs in Houten te bezoeken. Wij hebben daar weer hele mooie en vooral lekkere producten gezien en geproefd. Sinds afgelopen zaterdag is hiervan een deel van gearriveerd in de winkels en kun je hier kennis mee maken.

Wij zijn 7 dagen per week geopend: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00. Met uitzondering van de nationale feestdagen en de grote schoolvakantie. Zie hiervoor onze Facebook of Instagram pagina.

Vlietlaan 44-b, Rotterdam (Kralingen) Voorburgstraat 209, Rotterdam (Noord) zie ook hofbogen.nlfacebook.com/kaasbijsijens

Tot gauw bij We say cheese