Kom je ook op zondag 22 mei naar het familieconcert van Sinfonia Rotterdam in de Doelen? De (klein)kinderen nemen plaats tussen de musici en Joep Onderdelinden vertelt een onroerend sprookje over de Witte Kraanvogel.  Een mooi en intieme concert dat gegarandeerd een succes is voor jong en oud! Meer informatie en kaartverkoop vind je op de website van de Doelen.

Joep Onderdelinden, bekend als Postbode Siemen én in de Doelen ook als Kleine Kerstman, vertelt het ontroerende Japanse sprookje De Witte Kraanvogel op muziek van Mendelssohn.

Het verhaal gaat over de Japanse jongen Kotaro. Op een dag wandelde hij fluitend door het bos toen hij ineens hard gepiep hoorde. Hij keek naar waar het geluid vandaan kwam en zag hoog boven zich een schitterende witte kraanvogel verward in takken zitten. Hij aarzelde geen seconde, klom als een speer de boom in en begon voorzichtig de vogel los te maken, maar merkte toen dat er een lange, scherpe pijl onder een van de vleugels zat. Er was op de vogel geschoten. Hij verzorgde de vogel zo goed als hij kon…… en beleefde vervolgens allerlei avonturen!

sinfonia02

Het orkest speelt in de Arcadis Zaal en de kinderen zitten tussen de orkestleden! Zo voelen en ademen de kinderen mee met de aanwijzingen van de dirigent en het spel van de musici. De verteller vertelt en speelt het verhaal en betrekt de kinderen hierbij. Geniet samen met uw (klein)kinderen van dit ontroerende muziekverhaal!

Concert in de reeks Symphony Kids van Sinfonia Rotterdam.
Zondag 22 mei
Aanvang | 14.00uur
Volwassenen € 15,- | Kinderen € 9,- (website van de Doelen)
Locatie | de Doelen | Arcadis zaal

 

sinfonia01