Mijn naam is Sharida Soeltan en ik geef al ruim 15 jaar met veel plezier hatha-yogalessen. Sinds september 2019 heb ik een nieuwe locatie gevonden waar ik mijn lessen aanbied. In het pand aan de Vlinderstraat waar voorheen “Het Lachtende Varken” gevestigd was, kun je nu terecht voor laagdrempelige yogalessen.

Hatha-yoga is geschikt voor iedereen! Of je nu een beginner bent, herstellende van een blessure, een tijdje niet hebt meegedaan en de draad weer wilt oppakken of gewoon je beoefening wilt verdiepen: het kan allemaal bij Yoga & Welzijn. Het enige wat je nodig hebt is makkelijk zittende kleding en een handdoek. De lessen zijn laagdrempelig en kunnen aangepast worden indien nodig.

Lesuren: Maandag 09.30 tot 10.30 uur en 11.00 tot 12.00 uur Dinsdag 09.30 tot 10.30 uur *) en 11.00 tot 12.00 uur Vrijdag 09.30 tot 10.30 uur *) *) deze lessen gaan alleen door bij minimaal 5 aanmeldingen.

De kosten: een strippenkaart kost 50 euro voor 10 lessen en is 12 lesweken geldig. Een proefles is gratis!

Workshops: behalve yogalessen worden ook workshops aangeboden, zoals de basisbeginselen van Ayurveda (Indiase gezondheidsleer), yoga en meditatie en kookworkshops.

Voor meer informatie en aanmelden:
Yoga & Welzijn
Vlinderstraat 3061
VJ Rotterdam-Kralingen
Tel. 06-14679990
info@yogaenwelzijn.nl
www.yogaenwelzijn.nl


In het Westen is hatha-yoga vooral een populair middel om te onthaasten of stress te verminderen. Daarnaast wordt aan de technieken ook een gunstig eff ect toegeschreven op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen en treedt er in het algemeen een versoepeling van het lichaam op. Het doel van hatha-yoga in het Westen is daarom vooral het bevorderen van de gezondheid en het welbevinden. (Wikipedia)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.