Op donderdag 12 december gaat de Hubo doe-het-zelf-winkel op de Hesseplaats weer open, als het aan Govert den Toom ligt. Govert is 16 jaar en is de zoon van Ton den Toom, Huboondernemer aan de Oudedijk in Kralingen. Govert heeft al heel wat jaartjes ervaring in de winkel van zijn vader en dus heeft die goedgevonden en beslist dat Govert het nu maar ’s zelf moet gaan proberen.

Toen Govert 15 was had hij genoeg van de HAVO en verruilde die voor de MBOopleiding Handel & Verkoop. Nu hoeft hij nog maar één dag in de week naar school ‘op Zuid’ (Hoornbeeck College) en hij heeft nog 2 jaar te gaan om het niveau 4 (management) te halen.

Hobby
Goverts leven draait niet alleen om werk en leren. Hij heeft een serieuze en niet alledaagse hobby: kerkorgel spelen. Bijzondere interesses? Ja, verf! En verder? ‘Lekker verkopen’, aldus aankomend ondernemer Govert den Toom.

Maxi-cosi
Als baby werd Govert vaak in de maxi-cosi vlak voor de winkel, in het zicht van zijn moeder, geposteerd. Zou het daardoor komen dat hij zich zo voelt aangetrokken door het werk in de doe-het-zelf-winkel? Reeds als klein jongetje ging hij graag mee met z’n vader naar de Oudedijk. Op z’n achtste stond hij al achter de kassa. Maak kennis met Govert den Toom in de Hubo aan de Hesseplaats, vanaf donderdag 12 december!

Hubo Ommoord logo

Govert den Toom Jr.

Govert den Toom Jr.