ZZZelf is alweer ruim een jaar actief om thuiswonende ouderen in alles wat zij wensen te ondersteunen. Mantelzorgers zijn blij met ons omdat zij voor een deel ontzorgd worden.

Ruim een jaar geleden zijn wij begonnen met ZZZelf. Wij ondervonden steeds vaker in onze omgeving dat mantelzorgers zelf voor een deel ontlast wilden worden, om zo weer partner, kind, familie of vriend te kunnen zijn. En dan is het fijn als de ondersteuning die je inhuurt betrouwbaar is en goed geregeld.

Samen doen
ZZZelf biedt die zorg en ondersteuning bij hulpvragen, op maat. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, betrouwbare en plezierige ondersteuning en een activerende begeleiding. Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk samen te doen.

Dagelijks leven
Wat kunnen wij bieden? Ondersteuning bij alles waar u in het dagelijks leven hulp bij nodig heeft of waarbij u iemand zoekt die u gezelschap houdt. De ouderen die nu gebruik maken van de diensten van ZZZelf hebben ons ingehuurd voor ondersteuning bij het boodschappen doen, koken, het huishouden, tuinieren, hulp bij computergebruik, gezelschap en een gezellig praatje.

Persoonlijke verzorging
Ook hebben wij gekwalificeerde verzorgenden die persoonlijke verzorging bieden. Wij werken met betrouwbare en plezierige ondersteuners die alle tijd voor u hebben.

Uitgaan
En misschien ging u vroeger regelmatig naar het theater of naar de bioscoop, gezellig uit eten of ging u graag heerlijk uitwaaien op het strand en zoekt u iemand met wie u dit samen kunt doen? Ook hiervoor kunt u ons bellen.

PGB
Heeft u een persoonsgebonden budget (PGB)? Onze ondersteuning en begeleiding en persoonlijke verzorging worden uit het PGB vergoed. Wij kunnen u ook helpen om een PGB aan te vragen.

Aanspreekpunt
ZZZelf is opgericht door Inge Lamé. Zij is de spin in het web en biedt betrouwbare en passende ondersteuning, ofwel ondersteuning op maat. ZZZelf inschakelen is eenvoudig! Na een vrijblijvende intake maakt zij de juiste match tussen u en de onder- steuner en zij blijft ook het aanspreekpunt. “Het is ontroerend om terug te horen dat de oudere en de onder- steuner het ontzettend fijn met elkaar hebben. Als ik dit hoor, dan is mijn missie geslaagd. Daarom zegt ik: “Schenk Uzelf ZZZelf!”

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie en de tarieven op: www.zzzelf.nl of bel 06-25475810.

 

 

 

 

 

 

 

(ingezonden mededeling ZZZelf)