Foto © en website: David Rozing

Wilt u eindelijk eens af van dat kapotte koffiezetapparaat? Of die lege batterijen? Kom dan naar het pop-up milieupark in Kralingen op zaterdag 1 juli. 

Een pop-up milieupark is een kleinere variant van één van de zeven milieuparken in Rotterdam. Dit milieuparkje ‘reist’ door Rotterdam en wordt steeds voor een paar uur opgebouwd in een specifieke wijk.

Er staan dan containers klaar waar u uw spullen in kwijt kunt. Voor elk soort afval een eigen container, net zoals op een groot milieupark dus.

Het pop-up milieupark duikt zaterdag 1 juli op aan Avenue Concordia (ten hoogte van Oudedijk 36-48). Tussen 12.00 en 15.00 uur kunt u er afval en oude spulletjes brengen.

Wat inleveren? 
U kunt bij het pop-up milieupark verder kleine spullen of kringloopgoederen inleveren die u zelf kunt tillen of die in een boodschappentas passen.

U mag inleveren: papier, glas, piepschuim, karton, textiel, metaal, kleine apparaten en kapotte of herbruikbare meubels.

Deze keer is ook de klein chemisch afval-bus aanwezig. Dus u kunt bijvoorbeeld ook batterijen, kapotte lampen en verfblikken inleveren.

Niet welkom: bankstellen of ander groot meubilair.

Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.nl/milieuparken.

Via: nieuwsbrief gemeente Rotterdam


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.