Na de warmste Kerstdagen sinds het wijnjaar kruik roert koning Winter zich momenteel stevig. Uiteraard is uw bestuur samengekomen om de situatie te beoordelen en indien nodig zich voor te bereiden om u van dienst te zijn op het plasje. Na de teleurstelling van het afgelasten van de nieuwjaarsduik vanwege een koud weer bestendige blauw alg variant, hopen wij dat er snel kan worden geschaatst. Uw bestuur is, zeker na de toekenning van “Het zonnetje” door de deelgemeente, extra gemotiveerd.

De ijslaag is uiteraard nog volstrekt onbetrouwbaar. Wij zullen de komende dagen met regelmaat een update geven op onze website, Facebook pagina en twitter (@ijsverenigingKr). Mocht de vorst nog even doorzetten dan kan er straks op een spiegelgladde ovaal een rondje geschaatst worden en wellicht kunnen ook succesnummers als de kindertoertocht en de onvolprezen “mens only” curlingnight doorgang vinden.

kralingse-plas-2013

Uiteraard veel te dun, onveilig etc. Maar de plas ligt er wel erg mooi bij

Wordt lid van de IJsvereniging Kralingen
Graag wil het bestuur van de gelegenheid gebruik maken u te motiveren naar onze site te gaan en lid te worden. Wij danken u voor bijvoorbaat voor uw bijdrage en hopen dat we gezamenlijk op een informele en plezierige wijze zorg kunnen blijven dragen voor schaats- en ijsplezier.

Met vriendelijke groet

ijsvereniging Kralingen
www.ijsverenigingkralingen.nl