Koeweide 15.00 uur tot 17.00 uur gratis toegang

U bent welkom op het grootste meezingfeest van Rotterdam, de grandioze finale van Operadagen Rotterdam: van Smartlap tot Opera op de Koeweide in Crooswijk.

Op zondag 29 mei treden voor u op: bariton Ago Verdonschot, tenor Leon van Liere, sopraan Miriam Lo Tam Loi, Leon Lissitza en onze Special Guest van dit jaar Dave von Raven (bekend van de Rotterdamse band The Kik). Met het Rotterdams Operakoor, het Orpheus Ensemble, de Hoekse Tranentrekkers en het Roperakoor (bekend van de Feyenoord Opera). De muzikale begeleiding is in handen van Orkestvereniging Wilton o.l.v. Jean Gruter en de Plengers o.l.v. voormalig accordeon-wereldkampioen Paula van Wanrooy. De presentatie is in handen van John Buijsman.


van Smartlap tot Opera 2015 | Video: een Crooswijker vertel

U kunt vanaf 13.00 uur op de Koeweide terecht, het concert begint om 15:00 uur en de toegang is gratis. Er is een gratis meezingkrant beschikbaar. Het programma varieert van Barcelona tot She tot gedeelten uit Feyenoord de Opera en Simone, dus aan jong en oud is gedacht. Vergeet uw picknickkleed niet mee te brengen. Lekkernijen zijn te koop op de Koeweide. Het einde is rond 17:00 uur.

Bekijk hier de foto’s van Smartlap tot Opera 2015

Ga ook naar www.operadagenrotterdam.nl en Facebook

Van Smartlap Tot Opera flyer

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]