Dit is slechts een deel van de activiteiten voor 55-plussers die in oktober 2019 worden georganiseerd door de plaatselijke zorginstellingen Aafje, Middin en Lelie Zorggroep. Voor meer informatie dient u zich te wenden tot de genoemde zorginstellingen. U kunt ook kijken op: www.agendakralingencrooswijk.nl.

 

 

Uit het activiteitenprogramma in Aafje Hoppesteyn, Boezemsingel 100, tel. 088-8231015

Fitgym
Op maandag van 10.00 tot 11.00 uur vindt de beweegactiviteit ‘Fitgym’ plaats in Hoppesteyn. Met professionele begeleiding kunt u de beweegactiviteit bijwonen met als doel uw spieren te versterken. Gratis proefles is mogelijk.
Heeft u vragen? Dan kunt u bellen met Avery James: 06-37271080.

Pianist
Op vrijdag 4 en 18 oktober speelt pianist Bert Arends in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: n.v.t. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Muzikale entertainer
Op vrijdag 11 oktober treedt muzikale entertainer Yvonne Michels op in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 3,- (met strippenkaart of een los kaartje te koop bij de kassa van de Brasserie).
Consumpties zijn voor eigen rekening.

Superbingo
Op zondag 20 oktober Superbingo in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 5,-. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Zanger/toetsenist
Op vrijdag 25 oktober treedt zanger en toetsenist Herman Klootwijk op in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 3,- (met strippenkaart of een los kaartje te koop bij de kassa van de Brasserie). Consumpties zijn voor eigen rekening.

Band met wereldmuziek

Op zondag 27 oktober treedt de band Klezbez (wereldmuziek) op in de Brasserie van Hoppesteyn. Aanvang: 14.00 uur. Entree: gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Yoga in Aafje Hoppesteyn

Yoga voor volwassenen en senioren

Let op: Voor deze les geldt een wachtlijst. Bij genoeg deelnemers kan een nieuwe groep gestart worden. Aarzel niet en neem contact op.

Donderdag 11.00 – 12.00 uur: Groep B – Yoga voor mensen met een bewegingsbeperking

Deze lessen zijn geschikt voor mensen met een bewegingsbeperking, bijvoorbeeld vanwege de gewrichten (heupen, polsen, knieën). Of voor mensen die herstellen na een val of operatie. De houdingen zijn voornamelijk staand met ondersteuning en zittend op een stoel. De lessen zijn erop gericht om de spieren en gewrichten soepeler te maken. U leert spanningen los te laten en uw concentratie en motoriek te verbeteren. En dat allemaal binnen de grenzen van uw eigen beperkingen.

Het is mogelijk om een proefles mee te doen, hier zijn geen kosten aan verbonden. Wilt u blijven deelnemen? Dan zijn de kosten 10 lessen voor € 40,-.

Voor meer informatie kunt u bellen:  06-14679990. Of neem een kijkje op de website www.yogaenwelzijn.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)