Archieffoto CHIO Rotterdam

Dit jaar zal voor de 72e keer het CHIO ROTTERDAM plaatsvinden in het Kralingse Bos. Het zal dit jaar een speciale editie worden in verband met de beperkingen die we ondervinden vanwege de maatregelen die genomen zijn i.v.m. de coronapandemie, maar ook vanwege het feit dat dit het laatste selectiemoment is voor de Olympische Spelen in Tokio.

Dit jaar zullen er geen bezoekers zijn, maar zullen de wedstrijden live worden uitgezonden. Dit zal een stuk minder levendigheid en gezellige drukte met zich meebrengen. Daar staat tegenover dat de top van de spring- en dressuurruiters zich op dit 5 sterren hippische topsportevenement laat zien en dat de kennis en ervaring die nodig is om dit soort evenementen in de toekomst goed te laten plaatsvinden geborgd wordt.

Namens de bewoners van Kralingen-Crooswijk wil ik alle ruiters, deelnemers, officials en begeleiders van harte welkom heten in ons mooie gebied. Verder wil ik het CHIO bedanken voor de maatschappelijke investering die ze gedaan hebben rondom de speeltuin in het Kralingse Bos en het aanleggen van een rolstoeltoegankelijk pad. Alleen samen komen we verder.

We gaan er dan ook samen met elkaar een mooi en veilig evenement van maken.

Op een mooi evenement met  topsportmomenten. Laten we hopen dat we in de nabije toekomst we weer met zijn allen live kunnen genieten van dit hippische topsportevenement.

Namens de gebiedscommissie Kralingen Crooswijk

Rens van Overdam
Technisch Voorzitter


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.