Het is zondagavond 29 mei en de eerste tent is al opgeslagen bij Makelaarskantoor Langejan in Rotterdam. Het wachten is begonnen, tot op maandag 6 juni om 9 uur ‘s ochtends tien kavels voor het Leonidas-terrein op basis van ‘eerst komt – eerst maalt’ in de verkoop gaan. Als deze eerste gegadigde het volhoudt, heeft hij zeker een kavel.

Op zondag 29 mei om half tien ’s avonds kwam het eerste bericht van een buurman binnen: “Weet je dat er iemand kampeert in de voortuin van het kantoor?” De eerste gegadigde voor een kavel op het Leonidas terrein had zich gevestigd in de voortuin van Makelaarskantoor Langejan te Rotterdam.

De verkoop van de vorige fase startte in de winter en ook toen kampeerden er 10 kopers aan de Oudedijk. Deze kampeerders waren blij met de manier van verkopen, een van de nieuwe eigenaren zei tegen de wethouder: “Wij zijn er heel blij mee dat het – eerst komt eerst maalt – is. Wij zijn al twee keer uitgeloot bij andere projecten, nu weten we dat als we 3 dagen kamperen we zeker een kavel hebben.” Daarnaast kennen we onze nieuwe buren meteen zeer goed.”

Makelaarskantoor-Langejan-kamperen

Makelaar Robert Langejan: “Leonidas is een nieuwe wijk, een duurzaam zelfbouwproject. En daar is veel animo voor, onze lijst met geïnteresseerden telt 250 namen. Die kunnen we helaas niet allemaal blij maken. Door ‘eerst komt – eerst maalt’ kun je alleen een kavel kopen als je er echt voor gaat.”

In deze derde fase zijn de laatste 10 kavels te koop. De grootte varieert van 250 tot 500 m2. De prijs bedraagt ca. €550 per m2 incl. BTW.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]