In een woning aan de Insulindestraat in Rotterdam-Noord is zaterdag rond het middaguur een dode 36-jarige vrouw gevonden. De politie meldt dat zij onder verdachte omstandigheden om het leven is gekomen.

In de woning op de hoek van de Insulindestraat en de Bergweg trof de politie ook een zwaargewonde 39-jarge man aan. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Drie kinderen in de leeftijd van 3, 5 en 7 zijn opgevangen. Zij zijn ongedeerd.

Op dit moment is nog niet duidelijk wat zich in de woning heeft afgespeeld.

UPDATE POLITIE:

Een buurvrouw alarmeerde de politie rond half twaalf nadat zij zich over drie kinderen (3, 5 en 7) had ontfermd. Direct gingen hulpverleners er naar toe. Zij troffen een zwaar gewonde vrouw en ernstige gewonde man aan in de woning. Hulp voor de vrouw mocht helaas niet meer baten. De man is met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Hij is inmiddels bij kennis en wordt zo snel mogelijk verhoord om de toedracht te achterhalen. De drie meisjes waren gelukkig niet gewond. Zij zijn opgevangen en krijgen de nodige zorg.

Wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning, is nog onduidelijk. Sporen zijn veilig gesteld. Ook wordt gesproken met getuigen en mensen die wellicht meer weten over het gezin.

Meer informatie: polite.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.