Dagelijks bestuurder van de deelgemeente Paulette Verbist zette afgelopen donderdag haar handtekening op heus perkament.

Daarmee was het Administratie Café in het Wijkservicepunt Crooswijk, aan het Goudseplein 245, officieel geopend. Woont u in Kralingen-Crooswijk en is uw administratie een zooitje? Bent u in een onvoorziene situatie terecht gekomen en is uw administratie het laatste waar u aan denkt? Kunt u de energie er niet meer voor opbrengen? Is de stapel administratie groeiende en de ongeopende post zo hoog opgestapeld dat u niet meer weet waar u moet beginnen? Dan is het nu tijd voor actie!

Kom zonder afspraak naar het Administratie Café. De deskundige vrijwilligers helpen u graag bij het ordenen van uw administratie en ‘t is nog gratis ook! Elke donderdagochtend bent u van 9.00 uur tot 11.30 uur van harte welkom. Om 10.00 uur is er een gezamenlijke koffiepauze voor zowel bezoekers als medewerkers. Het Administratie Café is een gezamenlijk initiatief van het Wijkorgaan Crooswijk en het Maatschappelijk Werk van DOCK. Het is de bedoeling dat het Administratie Café t.z.t. wordt ‘uitgerold’ naar de overige Wijkservicepunten in Kralingen en Crooswijk (Vredenoordplein 43, Pniël a/d Oudedijk, Pompgebouw De Esch, Hoppesteyn).
Locatie: Wijkservicepunt Crooswijk, Goudseplein 245, Rotterdam-Crooswijk, tel. 010-4139442.

Paulette Verbist zette afgelopen donderdag haar handtekening op heus perkament.