Beste muziekliefhebber,
Op 15 juni om 20:00 is de première van Helden en Hoop door Peter van de Velde via YouTube. En hoe leuk is het om daar allemaal tegelijk bij te zijn in huis- of computerkamer  en via de chat uw reactie te kunnen geven.

Uw waardering voor het concert kunt u uitspreken door een donatie via https://useplink.com/payment/hTNbd34mwZymdTqjAr3Hg/
of onderstaande knop.Dit stellen wij zeer op prijs, omdat wij alleen dankzij uw giften, nu online en snel weer live,  concerten kunnen blijven organiseren. Het concert van Eric Koevoets van 25 mei jl. wordt nog steeds goed bekeken. Dank voor alle donaties, die wij hebben ontvangen! Fijn dat u het concert zo waardeert.

PETER VAN DE VELDE
Organist Titulair van de O.L.V. Kathedraal te Antwerpen

DINSDAG 15 JUNI 2021
YouTube-link: https://youtu.be/e1spnq0ESEM

Première op YouTube om 20.00 uur

Vrij te bekijken met mogelijkheid tot donatie via onderstaande knop.
Adviesbedrag  € 10,– p.p.

 

 

Nu we al ruim een jaar worstelen met de gevolgen van corona, is muziek waarin helden én hoop centraal staan zeer welkom. De helden in de zorg, de hoop voor ieder die ermee worstelt. Peter van de Velde, organist-titulair van de O.L.V. Kathedraal in Antwerpen, heeft werken uitgezocht die de ziel beroeren. Zo begint hij met een bewerking door Karg-Elert van Parsifal van Wagner. Ook laat hij Pièce héroïque van César Franck én Chant hëroique van Jean Langlais horen. En hij eindigt met Litanies van Alain.
Daarvoor ga je toch graag in je stoel kijken en luisteren met je koptelefoon op of samen op de bank voor de televisie?

Lees het hele programma


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.