Vrijdag, 29 November 20:00 , Centrum Pro Rege, Oudedijk 113, Rotterdam. Het laatste concert van het jaar 2013 in de serie “Meet the Artists”, in samenwerking met Stichting Muzikc. Uw gastheer saxofonist Henk van Twillert ontvangt de veelbelovende Fado zangeres Daisy Correia en pianist Tjako van Schie.

Zij nemen u mee naar het land van nostalgie, weemoed en bestemming, kortom…FADO… ook prachtige klassieke muziek en vrolijke Tango’s.

Op het programma staan schitterende Fados bekend en nieuwe van het nieuwe CD “Fado do Norte” van Daisy maar Ook werken van J.S. Bach and tango’s van A. Piazzolla.

meet-the-artist02

De Serie “Meet the Artists” is een initiatief van Henk van Twillert in samenwerking met de stichting Muzikc in Rotterdam. Saxofonist Henk van Twillert zal maandelijks de gastheer zijn voor verschillende bevriende muzikanten die tijdens zijn carrière voorbij gekomen zijn, volgende gast is Inessa Galante.

Voor wie een avond wil genieten van meeslepende en met hartstocht gebrachte Fado muziek  en de voorstelling wil beëindigen met een goed glas wijn en/of een goed gesprek met de artiesten, uitkijkend naar 2014, is dit de gelegenheid bij uitstek.

Kaartverkoop Kaarten@muzikc.nl  of 010 45 27 860.

Meer info:  www.saxunlimited.com | www.facebook.com/saxunlimited | www.muzikcl.nl

Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij:

Boekhandel Amesz
Voorschoterlaan 145;

la Mer/Berlioz
Kortekade 14,

Bladmuziek van de Heijde
Nieuwe Binnenweg 116.

Toegang: € 17.50; Rotterdampas € 13.-; studenten € 5.-

Na afloop van het concert is er een gezellige nazit, waarbij flessen wijn zullen worden verloot. Ook kunt u met de musici praten.