Aan de Spiegelnisserkade in Rotterdam is zaterdagavond een woning overvallen.

De bewoner kreeg onverwacht bezoek van 3 vrouwen en 1 man die zijn huis binnenkwamen. De overvallers zijn zonder buit vertrokken.

Het slachtoffer is er zonder noemenswaardige verwondingen afgekomen. Van de overvallers ontbreekt nog ieder spoor.

UPDATE: Rotterdam – Zaterdagavond rond 20.00 uur is een man overvallen in zijn woning aan de Spiegelnisserkade. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Rond 20.00 uur belden twee onbekende vrouwen bij de woning aan. Toen de man opendeed, stormde de twee naar binnen. Daar achteraan kwamen nog een vrouw en een man. Twee van de vrouwen pakten het slachtoffer vast, terwijl de andere vrouw en de man de woning doorzochten. Vervolgens ging het viertal er vandoor, zonder buit. Ze vertrokken in een felle bruine kleur personenauto.

De man liep bij de overval geen verwondingen op en belde direct de politie. Met diverse politievoertuigen is in de omgeving naar de vrouwen en de man gezocht, echter zonder resultaat.

De politie zet het onderzoek verder voort en is daarbij op zoek naar getuigen of mensen die het viertal heeft zien rijden of herkent. Voor tips en het doorgeven van informatie kan gebeld worden met 0900-8844.

Signalementen
Vrouw 1: stevig postuur, blank, ongeveer 27 jaar, 1.70m, zwart krullend haar tot op schouders, donkere broek, donkere jas.

Vrouw 2: slank, licht getint, 20-30 jaar, 1.65m, licht blond haar, lichte blouse en broek, grijs vest

Vrouw 3: stevig postuur, licht getint, ongeveer 45 jaar, 1.75m, donker haar tot schouders, lichte kleding

Man: normaal postuur, licht getint, 27-30 jaar, 1.65-1.70m, zwart krullend haar tot op schouder, licht grijs jack, donkere broek.

Politie.nl