Het traditionele Herfstfeest in de Botanische Tuin Kralingen vond plaats op zondagmiddag 20 september – in afgeslankte vorm. Dat vanwege het coronavirus. Er was plaats voor maximaal 50 bezoekers. Op het programma de Zuid-Koreaanse jazzpianiste en componiste Sense Choi (youtube.com/user/sensejazz) en het ‘uitzwaaien’ van Artist in Residence Willem van Hest. Hij sloot af met een mooie presentatie van zijn werk in het zgn. zaadhuisje en hij presenteerde zijn bundel ‘Een jaar in de magische Botanische Tuin Kralingen’. De nieuwe Artists in Residence, Inge Hoefnagel en Mirian Zimmerman, werden vervolgens welkom geheten. In de pauze stonden hapjes klaar, bereid door Leyla’s keukenhoekje (Frits Ruysstraat, Rotterdam-Kralingen).

Expositie en bundel

Nog t/m vrijdag 25 september is de expositie van Willem van Hest te bezoeken gedurende de openingstijden van de Botanische Tuin, dinsdag t/m vrijdag, 09.00 tot 16.00 uur en is de bundel voor 10 euro te verkrijgen. Willem maakt desgewenst graag nog een afspraak voor een bezoek op zaterdag 26 of zondag 27 september: info@willemvanhest.nl of 06-14827432.

Zie ook: desteronline.nl/afsluiting-van-het-magische-jaar-in-de-botanische-tuin-kralingen

Foto’s in hoge resolutie hier

 

Botanische Tuin Kralingen, Cederstraat 5, 3061 HV Rotterdam, hoofdingang: Kralingse Plaslaan 110-b, tel. 010-4523739, www.botanischetuinkralingen.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.