Kralingse galeriehouder Bob Smit (‘Bob Smit gallery’, aan de Slaak in Rotterdam-Kralingen, www.bobsmit.com; Bob is nakomeling van slager Smit, ooit in de Lusthofstraat) is de ‘Creative Director’ en bedenker van de ‘Rotterdam Contemporary Art Fair’.

De RCAF vond dit jaar plaats in het World Trade Center Rotterdam, aan het Beursplein, van 8 t/m 12 februari. Het aanbod? Heel gevarieerd, avant-garde en traditioneel, beeldende en toegepaste kunst, design (meubelen), fraai werk van een edelsmid, e.d. Zie voor meer info rcartfair.com.

Jacob van Ruisdael
Op de Sterfotograaf maakten de intense foto’s van Saskia Boelsums (Sandvoort Gallery) vooral veel indruk. Hollandse landschappen in fraai licht die leken op het werk van de 17e eeuwse schilder Jacob van Ruisdael. Ook indruk op de Sterfotgraaf maakte de dame die radeloos haar tasje leegde, op zoek naar iets. Gelukkig zat er in het tasje ook een makkelijk te vinden lampje. Een uitkomst in dit soort situaties. De dame verklaarde op de scooter te zijn gefotografeerd, met hetzelfde lampje in haar mond. Op haar smartphone liet zij die foto zien.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]