American Sports op Sportcampus Crooswijk

okt 24, 18 American Sports op Sportcampus Crooswijk

Woensdagmiddag 17 oktober jl. stond het sportplein bij Sportcentrum Het Schuttersveld in het teken van American Sports en de opening van Sportcampus Crooswijk. Midden in Crooswijk konden kinderen kennismaken met typisch Amerikaanse sporten, zoals basketbal, honkbal, lacrosse, American football en breakdance. Alle kinderen van de omliggende basisscholen waren welkom.

Buurtlab
Sportcampus Crooswijk is een initiatief van Buurtlab (buurtlab.nl) om meer Crooswijkers (en andere Rotterdammers) in beweging te krijgen op het Schuttersveld.

Meer foto’s hier

Meer foto’s hier

Bart Kleijweg van Buurtlab: “De ambities is om gezamenlijk, onder de vlag van Sportcampus Crooswijk, meer sport aan te bieden voor jong en oud. We betrekken hierbij de verschillende sportaanbieders (verenigingen) in en rond Crooswijk. We willen elk jaar minimaal twee verenigingen verleiden om op het Schuttersveld clinics te verzorgen en een satellietclub te vestigen. Dan kunnen de kinderen (bewoners) op het Schuttersveld ook wedstrijden spelen en aan toernooien deelnemen”.

 

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *