Kom in de gezelligste week van het jaar naar de gezelligste boekenwinkel van Rotterdam!

Koop een boek van ten minste € 10 en je krijgt De Eilandenruzie van Jozua Douglas gratis. Voor de kleinsten is er een prentenboek te koop voor een klein prijsje (€ 6,95.)

Het thema van de week is ‘Vriendschap’, het motto is ‘Kom erbij’.

 

 

 

Ontmoet al je boekenvrienden in onze winkel: Sjakie en Mathilda, Rasmus en Ronja, Otje en Pluk, de Grijze Jager en de Grote Vriendelijke Reus, Harry en Dolfje, Dummie de mummie, de Muts en de Loser, en – niet te vergeten – Tante Troela en Mr. Stink.

Natuurlijk zijn er volop andere spannende, grappige, zielige, avontuurlijke en magische boeken in onze winkel.

 

 

Dit zijn onze tips:

Evelien De Vlieger en Wendy Panders, Hoe maak ik een vriend (€ 14,99)

Een humoristisch verhaal over vriendschap!

Felix gaat op kamp, een kamp waar hij niemand kent. Zijn moeder zegt dat hij wel een vriend zal maken. Maar hoe doe je dat, een vriend maken? Felix gaat meteen aan de slag. Hij schrijft lijstjes met eigenschappen die een goede vriend moet hebben, verzint welke lichaamsdelen er nodig zijn bij een vriend. Hij brouwt zelfs een echte vriendschapsdrank. Maar bestaat er wel een ultiem recept om een vriend te maken?

 

Stine Jensen, Vriendschap is alles (€17,50)

Wat voor soort vriend ben jij?
Filosoof en schrijver Stine Jensen is een echte ‘vriendschapsprofessor’,en door het lezen van dit boek kan iedereen dat worden. Het boek staat vol vragen, weetjes en zelfs een vriendschapsquiz om te ontdekken wat voor soort vriend jij eigenlijk bent. Zoals we van de boeken van Stine gewend zijn, geeft het boek zowel kinderen als volwassenen stof tot nadenken.

 

 

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.