Update: Amigo is per juni 2015 gesloten in Kralingen, graag verwelkomen we u op het Stadhuisplein 17!

Zodra u bij Restaurant Amigo binnenwandelt, waant u zich op een pleintje in een gezellig Mexicaans dorpje. Het restaurant voelt heel intiem en warm aan. De typisch Midden-Amerikaanse muurschilderingen, de kleurrijke tegeltjes en de kleine details geven deze locatie de perfecte sfeer.

Bij Amigo richt men zich ook op de vele studenten die Kralingen rijk is. Zo kan je er op woensdag onbeperkt spareribs eten voor 10 euro waarna om 21.00 uur het ‘Wednesdayfeestje’ begint. (afhalen kan ook voor slechts 7,50) Donderdag bestel je zelfs een megaburger voor slechts 5 euro. Er worden regelmatig cocktailworkshops gehouden en de Salsa avonden zijn altijd gezellig en druk. De bedrijfsleider van AMIGO is vinoloog en deelt graag zijn geestdrift voor en kennis van wijn met zijn gasten. Dat gebeurde bijvoorbeeld afgelopen zaterdag, toen hij iedereen enthousiast maakte over de vele flessen wijn die werden opengetrokken.

restaurant amigo 1

Maar het meest bijzondere zijn toch de heerlijke tapasgerechten. Het concept is ‘ALL YOU CAN EAT’ voor slechts 19,50. De keuze is ongelooflijk ruim. U kunt iedere keer 3 schaaltjes bestellen. Mocht u een ongelooflijke honger hebben, dan kunt u dat 5 rondes doen (dus 15 schaaltjes p.p.). Succes! Maar op onze vrije avond hebben wij geen zin in keuzes maken, dus wij nemen het ‘menu van de chef’. Dat zijn dezelfde gerechtjes, maar dan is het steeds een verrassing wat er op tafel komt.

restaurant amigo

Wij hebben hier al meer gegeten, dus wij weten dat alles lekker is. De chef deed ook deze keer weer uitstekende keuzes en wij geven hem nog een extra compliment voor het dessert met daarbij de brandende crème brûlée.

AMIGO
Mexicaans restaurant

Stadhuisplein 17
3012 AR Rotterdam

T 010 – 413 81 80