BRISK is een term uit de Engelse consortmuziek. Het woord betekent ‘levendig, wakker en snel’. En dat is ook precies wat BRISK Recorder Quartet Amsterdam is: een energiek, inventief en vernieuwend ensemble. Dit is het tweede concert waarbij de muziek van Bach op een verfrissende manier wordt uitgevoerd.

BRISK heeft een enorme verzameling blokfluiten die door bouwers uit de hele wereld speciaal voor hen gemaakt zijn. Een concert van BRISK is dan ook spectaculair om naar te kijken. Contact met het publiek is heel belangrijk voor BRISK en ze treden ook graag en vaak op voor kinderen. Het ensemble is met oude en nieuwe muziek op meer dan tien cd’s te beluisteren, die allemaal zeer goede kritieken kregen. Een concert van BRISK is een feest om naar te kijken! De (internationale) pers prees het spelplezier en de virtuositeit van het ensemble.

Op zaterdagmiddag 21 november a.s. treedt Brisk op in Centrum Pro Rege, Oudedijk 113 in Kralingen. Op het programma staat muziek van Johann Sebastian Bach. Ongetwijfeld zal het ensemble laten horen, hoe sprankelend de muziek van de oude meester is. Het concert begint om 15:00 en er zijn nog kaarten te koop!

BRISK

Kaarten
Kinderen, die jonger zijn dan 15 jaar, mogen gratis mee. En studenten betalen slechts 5 euro.
Kaarten zijn te koop bij:
Boekhandel Amesz, Voorschoterlaan 145
La Mer/Berlioz, Kortekade 14
Van der Heijde Bladmuziek, Coolsingel 119 (Donner)
Reserveren kan ook via de website www.muzikc.nl

Zalencentrum Pro Rege
Oudedijk 113
Rotterdam- Kralingen
Te bereiken met tram lijn 7 en de metro Calandlijn: halte Voorschoterlaan.
Parkeren in de buurt door de week na 18.00 uur en in het weekend gratis.

Wijkbus
Ouderen en mensen die slecht ter been zijn en de Muzikc concerten willen bezoeken, kunnen gebruik maken van de Wijkbus. De kosten voor een enkele reis zijn 1,50 (leden) en 1,75 (niet-leden). Het lidmaatschap van de Wijkbus bedraagt 5,-. Telefonisch aanmelden: 010-2171919. Graag minimaal 1 dag voor het concert.

Programma Bach 4 ever 2016:

  • Zaterdag 12 maart 2016; 15:00 uur. Het duo “Sax & Stix”: een ongebruikelijke combinatie van saxofoon en percussie.
  • Zaterdag 19 maart .2016; 15:00. De pianist Ivo Janssen speelt Toccata’s van Bach afgewisseld met hedendaagse toccata’s van o.a. Michiel Bortslap en Louis Andriessen
  • Vrijdag 22 april 2016  Het Internationale Saxofoon Ensemble “Vento do Norte”  o.l.v. Henk van Twillert  (10 musici) spelen Bach en nog veel meer.

www.muzikc.nl