Graag laten wij u kennismaken met onze diensten

Mink Lashes
Wij bieden diverse soorten wimperverlengende behandelingen. Tijdens de wimperverlengende behandeling worden met veel zorg haartjes aan uw eigen wimperhaar bevestigd, waarbij er geen contact wordt gemaakt met uw oog of huid. We werken met verschillende wimperextension methodes, zoals de 1 op 1 wimperverlenging voor de ‘natural look’ of verlenging én vergroting van het volume d.m.v. bundeltjes ofwel clusters van haartjes, voor een volle ‘diva lashes look’. Daarbij heeft u keuze uit verschillende soorten haartjes, o.a. mink-lashes, zijden haartjes en synthetische haartjes. Wij beschikken over wimperextensions met diverse diktes, lengtes en curves. Alles om een oogverblindende oogopslag te creëren. Er wordt bij het aanbrengen en de keuze van de wimperextensions rekeninggehouden met de vorm van uw ogen. Aan te raden is ongeveer maandelijks een complete, verzorgende wimperbehandeling te ondergaan. Op onze website www.flavourvisagie.nl vindt u de verschillende wimperverlengende behandelingen en de prijzen.

Permanente make-up
Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om permanente make-up aan te laten brengen. Dankzij permanente make-up ziet u er altijd verzorgd uit, zelfs wanneer u uw gewone make-up verwijderd heeft. Zo is permanente make-up ook ideaal wanneer u gaat sporten, zwemmen of wanneer u niet tegen cosmetica kunt.

Bij Flavour Visagie kunt u kiezen voor permanente eyeliner, – lipliner, en – wenkbrauwen

Met behulp van een ultradunne naald brengt permanente make-up specialiste Fleur Bakker een huidvriendelijke pigmentatie-vloeistof aan in de huid. Het is natuurlijk van het grootste belang dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij Fleur in goede handen. Zij heeft ervaring en heeft meerdere permanente make-up en visagie opleidingen gevolgd. Tevens laat zij zich nog regelmatig bijscholen. U bent van harte welkom voor een gratis kennismaking. Wij laten U allereerst een gezondheidsverklaring invullen, zodat wij zeker weten dat de permanente make-up verantwoord kan worden aangebracht. Daarna overleggen wij met u over de kleur en de vorm van de permanente make-up.

Overige diensten
Bij Flavour Visagie kunt u nog voor vele andere diensten terecht: wenkbrauwen epileren/verven/harsen, gelegenheids make-up, bruids make-up/kapsel, nagelstyling, pedicure/manicure, make-up advies, make-up workshop, kinder make-up feestje, vrijgezellen/bedrijfsfeestje, training haar invlechten, visagie training, training haar opsteken en meer…

flavourvisagie

www.flavourvisagie.nl

info@flavourvisagie.nl

Facebook Facebook Flavour Visagie