Zaterdag 5 maart 2016, van 12.00 tot 18.00 uur, staat helemaal in het teken van de specialiteiten van de Lusthofstraat. Met 40 gezellige houten kraampjes kan het publiek komen genieten van proeverijen en presentaties van al het moois en lekkers dat de winkeliers te bieden hebben.

Zo kunt u proeven van heerlijk hapjes uit alle windstreken, de mooiste drankjes, aparte tassen, kleding en accessoires, bijzondere kazen, een fotografe die de mooiste kiekjes van uw kinderen maakt, de leukste aanbiedingen, cadeautjes, en nog veel meer.

Kinderen
Verder zijn er natuurlijk spannende attracties voor de kinderen, live muziek van JustMet en leuke acts, zoals een karikatuur tekenaar en het cadeautjes team. De naam zegt het al: dit vrolijke duo is dol op cadeautjes! Alleen niet voor henzelf, maar om weg te geven aan het publiek! De vraag luidt natuurlijk nog: wat voor cadeaus kan ik verwachten? Denk aan een Polaroidfoto, een live gezongen liedje, een traktatie en speciaal voor de kleintjes onder ons, hebben ze ‘echte’ cadeautjes om mee naar huis te nemen.

beleef de lusthofstraat

Wethouder opent
Het evenement zal om 12.30 uur worden geopend door wethouder Maarten Struijvenberg van de gemeente Rotterdam. Hij zal op spectaculaire wijze een
gigantische champagnefles ontkurken.

Bekijk hier de aanbiedingen van de Lusthofstraat

lusthofstraat

Zorg dat je er bij bent en laat je verrassen! facebook.com/beleefdelusthofstraat

Deelnemende winkeliers:
De Amerikaan – vakwerk in schoenreparatie; BB Interior – beleef interieur en laat je verleiden door de bijzondere sfeer en vormgeving; Vos – schoenen, tassen en schoenreparatie; De Kralingse Wijnspecialist – wereldse wijnen in Rotterdam; De Kaasspecialist – de beste kaasspeciaalzaak van Rotterdam; ‘t Bolletje – passie voor bloemen; Datte en Die – de kindercadeauwinkel voor alle kleine schatten; Café Lusthof – gezelligheid kent geen tijd; Van Baal – lingerie & badmode; J.F. Röer en W.Schamper – bloemsierkunst; Thijs van den Kieboom – specialist in scharrelvlees; Vreugdenhil – uw speciaalsmaak in groente en fruit; De Vries woninginrichting; Beter Horen – de hoorspecialist; Keurslager Van Linschoten – de beste ambachtelijke producten, een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden; De Marskramer – dichtbij, vertrouwd en betaalbaar; House of Seasons – MiniWarenhuis in Rotterdam-Kralingen, met spullen voor thuis en om weg te geven; Brillemans uw ogen zijn uniek, de service van Brillemans daarom ook; Altanzza – passie voor mooie schoenen, kleding, tassen en accessoires; LOF, het mode snoepwinkeltje in Rotterdam-Kralingen; ABD – slagerij, vers en goed; Snackbar EetGoed – meer dan alleen snacks; Lectuurwinkel Veenstra – uw adres voor al uw boeken, tijdschriften, wenskaarten…; Sfeer ‘Gezellig en Lekker’ eten en drinken; Kapsalon Ed Romijn – al 24 jaar wereldberoemd in de Lusthofstraat in Kralingen; Westerkaatje – zelf koken hoeft niet meer; VakantieXperts genomineerd voor de Zoover Awards 2016; Lusthofkwartier, bewonersvereniging in het hart van Kralingen; IJssalon Doppio het lekkerste ijs en de beste espresso van Rotterdam; Bakker Klootwijk – Broodcafé en Desembakkerij; Albert Heijn – de supermarkt van Kralingen; Organic iets wat goed is mag best ontzettend lekker zijn; Beautymarket Rotterdam Cosmetics & Beauty Supply, Tanning Salon, Skin Care.