Op de Mecklenburglaan in Kralingen is maandagmiddag een vrouw beroofd van haar schoudertas.

De twee daders vluchtte richting de Kralingse Plaslaan maar werden al snel aangehouden. Volgens Twitter #Politie24 en omstanders gaat het om jongens van rond de 15 en 16 jaar met getint uiterlijk. Beiden hadden zwarte korte jassen aan. De één heeft kort haar met een zijkant weggeschoren. De twee zijn gearresteerd en afgevoerd naar het politiebureau.

Overval Mecklenburglaan

UPDATE: Politie.nl
Twee jongens van 14 en 15 jaar zijn maandagmiddag aangehouden op verdenking van beroving van een 80-jarige vrouw op de Mecklenburglaan in Rotterdam.

De 80-jarige Rotterdamse liep rond 17.40 uur op de Mecklenburglaan toen zij vanachter werd aangevallen en beroofd door twee jongemannen. De vrouw kwam hierbij ten val en had veel pijn in haar heup. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. Getuigen alarmeerden de politie en gaven de toegesnelde agenten een goed signalement en een richting waarin de daders waren gevlucht. Diverse eenheden gingen in de omgeving op zoek naar de jonge daders.

Aanhouding
Kort daarna werden op het Mollenlaantje in het Kralingse Bos een 14-jarige en een 15-jarige jongen aangehouden die aan het signalement voldeden. Bij fouillering werden de van de vrouw gestolen goederen aangetroffen. De jongens, beiden uit Rotterdam, zijn overgebracht naar het politiebureau.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.