Heeft u geen website of bent u niet tevreden over uw huidige website? Dan kunt u via de STER online tegen een zeer scherp MKB-tarief uw eigen website laten maken of restylen zodat u altijd goed en representatief vindbaar bent op internet.

Een professionele website is voor iedereen betaalbaar. Wanneer de keuze wordt gemaakt bij een onderneming of bedrijf om een website te laten maken is het van groot belang dat dit ook goed gerealiseerd wordt. Uw website is het onmisbare online visitekaartje van uw bedrijf. De eerste indruk moet bij de klant een goed gevoel geven. Het is van groot belang dat deze professionaliteit uitstraalt en goed aansluit bij uw huisstijl.

Wij werken met WordPress  en flexibele thema’s waardoor u veel kosten bespaart op het ontwerp van de website. Wij maken deze thema’s op maat voor uw onderneming en vervolgens zorgen wij dat uw website snel en vakkundig online komt.

elegant

Onderhoud
Het voordeel van een website die werkt met een CMS systeem is het gemak van het onderhoud en is daardoor ook financieel aantrekkelijk. Als u zichzelf in de materie verdiept, kunt u na verloop van tijd uw eigen website bijhouden. Lukt dit niet of is er geen tijd voor dan kan altijd om ondersteuning gevraagd worden, zowel telefonisch of op afspraak. Ook is het mogelijk om een onderhouds-contract af te sluiten.

Webshop
Wilt u een webshop aan uw website koppelen dan kunnen we dit natuurlijk ook voor u realiseren.

Maak uw bedrijf startklaar
Mocht u ook uw logo willen laten restylen of een compleet nieuw logo laten ontwerpen dan kan dat als extra service tegen een gunstig tarief. Ook kunnen wij uw briefpapier en kaartje ontwerpen zodat uw bedrijf volledig startklaar is om de markt op te gaan met een professionele uitstraling.

Thema’s
Wij werken graag met Elegant Themes omdat deze zeer betrouwbaar zijn en beschikken over een goede en betrekkelijk eenvoudige onderhouds-module. Deze Elegant Themes plaatsen wij GRATIS voor u! Kijk eens of er wat voor u tussen zit op http://www.elegantthemes.com/gallery

DIVI
Absoluut onze voorkeur heeft het DIVI thema omdat dit een zeer flexibel thema is dat optimaal naar uw wensen kan worden aangepast in kleur en layout. Een voorbeeld van de mogelijkheden van DIVI kunt u hier bekijken

divi

Instap pakket € 575,-

De volgende diensten worden geleverd:

 • GRATIS ELEGANT THEME
 • Het aanvragen van het domein pakket
 • Aanmaken van uw email adressen
 • Aanmaken database
 • Installeren CMS
  gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem zodat u zelf uw website kunt onderhouden.
 • Installeren thema (inclusief aanpassingen)
 • 5 standaard pagina’s
 • Aanmaken contact formulier
 • Online brengen van uw website plus SEO (voor een optimale vindbaarheid)

 prijs is exclusief aanschaf van een door u gekozen thema ( uitzondering Elegant theme is gratis ) en de domeinkosten € 42,50 per jaar ( 7500 MB webruimte, 75 GB dataverkeer, onbeperkt aantal e-mailadressen )

Extra wensen voor uw website gaan in overleg en hiervoor wordt altijd eerst een passende offerte gemaakt.

Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

sterkop-zwart